Nieuwsarchief

Nieuws

Laatste Nieuws

01-09-11

Na een tijdlang geen updates te hebben gemaakt is er nu toch weer een aantal grote veranderingen geweest. De webshop is versimpeld, maar heeft nu een veel groter aanbod!

24-02-10

1 nieuwe video is toegevoegd aan mijn YouTube account en ik heb de eerste foto's aan mijn Flickr account toegevoegd.

01-01-10

Nu het nieuwe jaar begonnen is, is de website www.paulslab.com gelanceerd, met een nieuwe layout, uiterlijk, webshop en een heleboel nieuwe informatie. In de komende weken zal meer inhoud toegevoegd worden en de webshop zal gevuld worden met mooie nieuwe producten. Ik zal ook de vertaling van de website naar het Nederlands afmaken en als je vragen hebt over de nieuwe website, neem dan gewoon contact met me op. Ik hoop dat u veel plezier zult hebben op de nieuwe website!

28-09-09

Speciaal nieuws, Ik heb de domainnaam www.paulslab.com gekocht! Dit zal mijn website makkelijker te vinden maken en ik kan het nu makkelijker verdelen tussen twee talen. Het zal even duren voordat de domeinnaam actief wordt, dus ik heb de tijd om de website (nog een keer) te verbouwen. De website zal beter toegankelijk worden, je zal het lettertype op de hele website zelf in kunnen stellen en het gehele beeld van de website wordt een stuk professioneler. Hopelijk kan ik hem over twee maanden lancheren.

02-08-09

Eindelijk is het dan zover! De website is af, nou ja af, het ziet er nu uit zoals ik dat wil en het werkt zoals ik dat wil. Ik moet nog wel veel inhoud toevoegen, maar voor een deel is dat al gelukt. Ik heb een aantal nieuwe video's online, mineralen hebben extra foto's gekregen, met de juiste maten erbij, hetzelfde geldt voor alle foto's op mijn website. Daarnaast is de webwinkel volledig veranderd en wordt binnenkort bruikbaar.

27-06-09

Ik heb de navigatie aangepast, waardoor de informatie overzichtelijker is geworden en je makkelijker naar de verschillende subcategori√ęn kan surfen. Nu ik meer ruimte in het menu heb, heb ik ook meer subcategorien gemaakt. De fotogalerij is ongesplitst, netzoals de videogalerij en de downloads. De webwinkel zal later aangepast worden, waardoor het interactiever en gebruiksvriendelijker wordt. Ondertussen is het me gelukt om mijn camera op mijn microscoop aan te sluiten en zal ik binnenkort ook de foto's online zetten die ik daarmee gemaakt heb. Ook zal ik een aantal artikelen schrijven over fotografie, microscopie en fotograferen met microscopen.

15-06-09

Ik heb een groot aantal nieuwe mineralen toegevoegd en bij een aantal bestaand mineralen nieuwe foto's, items en/of informatie toegevoegd. Op het moment ben ik bezig om mijn fototoestel op mijn microscoop aan te sluiten om ook goede detail opnames te kunnen maken. Ik heb ook een bijzondere manier gevonden om kristallen te maken, ik zal die later in het experimenten gedeelte opnemen. Ik zal binnenkort in de webwinkel een aantal doe-het-zelf 'kits' plaatsen, waarbij je zelf kristallen kan maken, of ze onder de microscoop kan bekijken. Ondertussen ben ik nog bezig om de website naar het engels te vertalen.

20-05-09

De website heeft een laatste grote technische update gehad om de laadsnelheid zo hoog mogelijk te krijgen. Afbeeldingen zijn gecomprimeerd of veranderd en de code is drastisch aangepast. Ook zijn nu op alle pagina's advertenties geplaatst. Binnenkort zal ik de webwinkel verder vullen en een aantal experimenten verder uitwerken, inclusief nieuw beeldmateriaal. Ik zal ook een aantal nieuwe films maken van groeiende kristallen.

15-04-09

De webwinkel en de fotogalerij hebben een technische update gehad, waardoor mensen met een lage schermresolutie ook alle inhoud kunnen lezen. De stijl van een aantal dingen is veranderd en de download sectie wordt nu ingevuld. De webwinkel zal snel een aantal nieuwe sieraden en kristallen erbij krijgen, waarna ik de informatie afdeling ga aanpassen.

23-02-09

Opnieuw is de techniek van de webwinkel en de fotogalerij aangepast. Hetzelfde geldt voor de videogalerij, daar is nu ook de eerste video te zien die ik heb opgenomen. De webcam werkt nog niet, maar ik ben al een heel eind. Aan de download sectie ga ik binnenkort beginnen, ik moet eerst nog wel wat dingen maken om te downloaden. Het is een hoop werk om de puntjes op de i te zetten, zeker als ik steeds van javascript verander. Maar het resultaat mag er zijn denk ik zo.

12-02-09

Ik heb de inhoud van het linke navigatie menu uitgespreid over twee menus, omdat de lijst te lang werd. Alleen de meest belangrijke dingen staan nu in de linker lijst, aan de rechter kant is nu een tweede lijst met overige links te vinden. De webwinkel is nu voor een groot deel gevuld met mijn sieraden en mooiste kristallen. Sinds de vorige keer is de techniek van de foto-galerij en de webwinkel stevig aangepast, maar het resultaat mag er zijn. Ik ga me nu focussen op de inhoud van de paginas en ik ga waarschijnlijk ook de afbeeldingen in de hoeken van de website aanpassen, omdat ik nu nog mooiere fotos heb.

19-01-09

De fotogalerij is helemaal klaar, evenals de contact pagina. Ik moet de webwinkel nog vullen met producten en de verschillende mogelijke betalingsmethoden goed regelen. Ik ben nog aan het proberen om video's online te laten spelen, evenals een webcam om live kristallen te kunnen zien groeien. Ik heb nog wat plannen voor de downloads sectie, maar die moeten eerst nog verder uitgewerkt worden. De pagina's zijn geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. De Engelse pagina's maken gaat nog veel tijd kosten, maar daar wacht ik mee totdat de Nederlandse echt af zijn.

10-01-09

Grote wijzigingen in de layout zijn doorgevoerd om de website compatibel te maken met verschillende browsers. De Engelstalige en Nederlandstalige website zijn allebei klaar wat betreft de lay-out en de chemicali√ęninformatie is voor een groot deel klaar. Ik ga nu werken aan de winkel, het informatie deel van de kristallen en zoekmachine optimalisatie.

27-12-08

De website is volop in aanbouw. De lay-out is zo goed als af, op wat technische zaken na. Ik ga nu werken aan de webwinkel en aan artikelen voor de artikelen sectie. Ook moet ik nog foto's nemen voor de fotogalerij.

Nieuws

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 1 - 01-01-10

Moet nog uitkomen.

Wilt u de nieuwsbrief van Pauls Lab ontvangen? Registreer u dan hier: nieuwsbrief registratie.