Galerij

Top

Fotogalerij

In deze fotogalerij zijn foto's te vinden van kristallen en mineralen uit mijn collectie. Er zijn ook foto's van sieraden te zien die ik gemaakt heb en van experimenten die ik gedaan heb. Klik op een categorie die u wilt zien en op een foto voor een vergrootte weergave. Extra informatie is bij iedere foto te vinden.

Top

Videogalerij

De video's in mijn galerij zijn van experimenten die ik gedaan heb of van kristallen die ik gemaakt heb. Klik op een categorie naar keuze en klik daarna op een video om deze af te spelen.you want to see and then click on the video you want to watch. Extra informatie is bij iedere video te vinden. De video's zijn geplaatst op YouTube, zodat iedereen ze gemakkelijk kan afspelen voor een optimaal resultaat. Als hier problemen mee zijn, laat het met dan horen.

Top

3-D Structuren

Platte afbeeldingen van kristallen kunnen mooi zijn, maar het geeft geen goed beeld van de complexe structuren die de meeste kristallen hebben. Het gebruik van 3-D technieken kan een veel beter beeld geven van hoe een kristal er uit ziet.